Följ oss här...

 

19 December fick jag beskedet att min farmor somnat in, hon blev 85 år.

Farmor hade 3 generationer av ättlingar runt sig när hon stilla slutade sina dagar, det måste vara ett fint sätt att få avsluta. Hon var trygg i vetskap om att dom fanns där!

Sov gott, farmor!

 Hjärta

Två dagar tidigare fick jag följa en fyrfota kämpe över Regnbågsbron...

Vår vän Angelicas vackra Schillervalp, Stina hade efter lång kamp besegrats av lungödem och hjärtsvikt, tragiskt när en liten vän knappt fått börja sitt liv, innan det tar slut.

Vila i frid, söta lilla Stina!

Hjärta

 

 

Vi har sagt adjö till vackra Lady, som flyttat till Umeå.

Sorgligt, men det kommer att gagna Lady, hon blir ensam hund istället för en av nio, hon får jaga på marker som är fria från vargrevir och vi hoppas att hon ska visa hur bra Karelins barn är i skogen! 

HjärtaLerHjärta

Lilla Tessas mage VÄXER! 

Känns helt otroligt spännande att det snart är dax för små nobsar att se dagens ljus i just vårt hem!

Aptiten är tillbaka, efter en matstrejk runt 3:e veckan.

Hon är också märkbart förändrad mentalt, inte alls lika sugen på lek och bus med de andra hundarna, däremot kelen så hon nästan blir intravenös!!!

Undrar vad hon gömmer i sin mage, det lilla charmtrollet?!

3:e Januari ska hon röntgas för att vi ska få en hyfsad uppskattning om hur många valpar det blir, är bara liiiite nyfiken..!

Hjärta

Nu är det dagen före julafton och det ser ut att bli en grön Jul!

Ja ja, huvudsaken är väl ändå att fira Julen med sina nära och kära, på ett sätt som passar för just ens egen familj! Vi kommer vara hemma i lugn och ro, min mamma kommer en sväng och eventuellt så kommer också en god vän hit. Kan väl inte bli bättre? Ler

 

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!