Följ oss här...

Cool Vi har haft vår allra första egna valpkull,Karelin x Tessa och det blev 3 valpar. Vi har också fått en ny hund, Treeing Walker Coonhound, Viggo.

Karelin har även haft celebert besök från kennel Merryview`s i Finland, Joutsenvaaran Jungle Jane, vilket förhoppningsvis ska resultera i fina bebisar under sommaren!

Just nu är det spårträning och konditions- och styrketräning för både folk o få, inför kommande jaktsäsong, mycket att stå i!

Det har inte blivit så många utställningar , men Karelin var en sväng till Bö i Telemark, blev BIR med CK,CACIB och CERT, vi avstod certet till förmån för en jaktprovsmeriterad hane. Sedan ställdes han på SSF´s Riksutställning där han blev BIM med CK , slagen av en jättefin norsk tik, som sedemera blev BIS också!

Hera har gått MH, med utmärkt resultat och 1:a på skott!  

Lilla Zelda har varit på grytträning och skötte sig jättefint och Viggo har varit på permobjörnstest, gick jättebra när han väl kom igång.

Flera av Karelins valpar ur de två första kullarna har nu kollat ögon och patella, hittills har det inte funnits något att anmärka på.  Wow!

Till hösten blir det jaktprov för de allra flesta avkommorna och det ser vi så mycket fram emot!

Nu har vi tagit beslut om att flytta, vilket känns jättebra och vi har dessutom fått en sommarstuga vid min mammas släkts stugområde!Ler stort

Inte alls dumt!!!

Där tillbringade jag min barndoms somrar, och det känns underbart att kunna vistas där med hundar och ungar!