Följ oss här...

OJ OJ OJ!!!

Ler stort

Man kan ju bara vara nöjd med årets resultat på Mässan!

Det var totalt 11 Norrbottenspetsar anmälda, 9 av dessa var våra egna och vänners hundar, men 2 återstod som var helt okända fram till utställningsdagen.

Det visade sig vara en Championhane från Sverige , mycket fin, och en ung tik i jaktklass från Finland!  =)

Karelin hade 4 avkommor på plats och SAMTLIGA fick Excellent!Ler

Vår egen Lady skötte sig mycket bra och blev 2:a av Juniortikarna med sin kullsyster Mitzi som 3:a i klassen!

Tristan blev 2:a av juniorhanarna och skötte sig jättebra , väl visad av husse.

En dotter till Karelin och Bella , Spidsbjörnens Bella´s Regina Suecia,fick också CK och gick och blev bästa Juniortik, med titeln SE JV-13 , sedan blev hon bästa tik och BIM med titeln SE V-13!

Fantastisk debut i ringen av en Junior och hennes husse visade henne mycket väl!

Vi hade lilla Tessa med också, men hon är ju en aning liten vilket speglades i bedömningen, Very good blev det. Helt OK!

BIR med CK, CACIB och titeln SE V-13 blev våran egen Karelin! Andra året på rad...

Nu har han ju fått 2 CACIB i Sverige så då är det dax att åka över till Norge och Finland för att försöka få de övriga två!

Dagen efter att vi hade ställt ut i Stockholm , så var det dax för ytterligare en avkomma till Karelin och Bella att debutera i ringen på SSF´s utställning i Gudmundsbyn. Resultatet blev ett Good, vilket inte alls gör henne rättvisa, men det tar hon igen nästa gång!  =)

Det var en fantastisk helg med fina framgångar i gott sällskap!

Vi har beslutat att låna ut Lady, för att ge henne rätta möjligheterna att utvecklas i skogen.  Hennes blivande husse kom ner till Stockholm för att träffa oss och hundarna och det var mycket trevligt! 

Strax innan jul åker jag till Sundsvall och lämnar över Lady, blir lite vemodigt men jag vet att hon får ett jättebra hem!