Följ oss här...

Nu är det mycket på gång!

GalenBlinkarHa ha!

 

Barnen började skolan idag och hundarna inleder nu sin mest intensiva period, detsamma för samtliga personer i hushållet som ska hinna med allt !

Cool

Fredrik har varit iväg på en del jakt med några av hundarna och nykomlingen " Bissa" är en riktig klippa, det blev grävling skjuten för henne på Malms gård och även på hemmaplan!

Lilla Lady gör rejäla turer i skogen med fint sök och tempo! Hon verkar bli riktigt bra , extra kul när det är vår egen hund som är pappa!

Tessa gör också framsteg och vi är så nöjda med henne. Finns allt mycket jaktlust i danska nobsar också!

Tyvärr har vi jättedåligt med fågel i år också, så Karelins jaktprov blir nog inte det bästa som presterats av en Nobs!  

Det är väl bara att traggla på, man har ju tyvärr bara den meriteringsmöjligheten på Nobs, men vi får försöka så gott det går och leta så bra marker som möjligt.

Arg

Häxan verkar ha en helt annan mognad i år, blir spännande att se hur det går för henne, 21 Augusti får rävarna det hett om öronen..!

Jag har också börjat med blodspår till Hera, funkar jättebra och hon tycker det är riktigt kul. Beauceroner är ju så trevliga att jobba med, vill gärna testa nya saker och är med på allt.

Hjärta

Väntar, väntar, väntar på tid för Zeldas operation!  Efter den kan man börja bygga upp henne igen och hon ska förhoppningsvis funka utmärkt när allt läkt och återhämtat sig!